Publicerad 2016-02-07

Han krockade med domaren och höll på att bli syndabock.

Men Luka Modrić fick sin revansch.

Fem minuter från slutet frälste han sitt Real Madrid.

Zinedine Zidane har gjort succé sedan har tog över ansvaret som huvudtränare för Real Madrid. Framförallt är det hemmaspelet som har förvandlats till något alldeles extraordinärt; ”Los Blancos” har nio poäng av nio möjliga och den hisnande målskillnaden 16-1 (!) på de tre hemmamatcher som Zidane lett laget.

Bortaspelet, däremot, hackar en aning.

Häromveckan spelade man 1-1 mot Betis.

Och på söndagen såg man ut att gå mot ett nytt poängtapp.

Krockade med domaren

Karim Benzema gav visserligen laget ledningen när han höll sig framme och vallade in 1-0 i den 30:e minuten. Men tidigt in i den andra halvleken uppstod en minst sagt dråplig situation som höll på att kosta Real Madrid segern.

Luka Modrić krockade (!) med domaren Jesus Gil Manzano och vips – så kunde Granadas Youseff El Arabi sätta 1-1.

Blev hjälte

Ett resultat som stod sig hela vägen fram till matchens sista skälvande minuter. Då kom målet som fick Zinedine Zidane att vråla ut sin glädje. Luka Modrić revanscherade sig genom att dundra in 2-1 matchvinnande från distans.