Uppdaterad 2018-08-08 | Publicerad 2008-04-05

"Jag borde ha gjort ett mål till"

Han har kommit in som ett yrväder i Djurgården. Sebastian Rajalakso har redan satt sin egen prägel på blåränderna. Mot Malmö FF slog 19-åringen till igen.

– Det har bara blivit så, säger han till TV 4.

Han gjorde mål i debuten mot IFK Norrköping. Då gav det tre poäng. I sin andra match slog han till igen, men nu räckte det bara till en poäng.

– Jag borde ha gjort ett mål till. När man får ett sådant bra läge och det står 1–1 så måste man sätta den, säger Rajalakso om ett skott utanför i den andra halvleken.

Den situationen påminde mycket om det första målet. Då, när han slog till bara tre minuter in på den andra halvleken, kom han i vänsterposition, bröt inåt och sköt via Jimmy Dixon i mål.

– Jag gillar att skjuta, säger Rajalakso som en förklaring till målsuccén.

Trots det oavgjorda slutresultatet och trots att han hade en chans som han enligt egen uppfattning alltså borde ha gjort mål på så var mittfältaren nöjd med poängen.

– Vi är obesegrade efter två svåra matcher. Nu är det bara att se framåt, mot matchen mot Gefle.