Svensken målskytt och slagen

Publicerad 2015-02-07

Ola Toivonens Rennes tog emot Marseille. Svensken hann såväl ge laget ledningen i 1-1 matchen som att få ett slag mellan benen.

Olympique Marseille ligger tvåa i Ligue 1. Trots detta var det Rennes som kunde ta ledningen i lördagens match. Detta sedan Ola Toivonen gjort 1-0 i den 27:e minuten. Marseilles nyinlånade argentinare, Lucas Ocampos, skulle i den andra halvleken göra 1-1 och därmed fastställa slutresultatet.

Slagen mellan benen

Innan matchen blåstes av hamnade dock svensken i en kamp med Marseilles Mario Lemina. Efter att ha ha varit alltför intensiv i sitt duellspel och fått ner Lemina på marken så blåste domaren. Lemina svarade dock på Toivonens behandling genom att dra till med en knytnäve - när Toivonen stod ovanför honom. Slaget träffade Toivonen mellan benen - rakt på klockspelet.

För händelsen fick Ola Toivonen ett gult kort medan Mario Lemina blev utvisad.

Efter 24 matcher ligger Rennes på en 10:e plats i Ligue 1.