Publicerad 2019-11-28

Manchester United roterade i laget.

Då kom en chockförlust mot Astana.

– Vi är besvikna över resultatet, säger tränaren Ole Gunnar Solskjaer.

Ole Gunnar Solskjaer skickade en ungdomligt präglad trupp till bortamötet mot kazakiska Astana. Ändå såg man ut att gå mot en enkel seger då Jesse Lingard dundrade in 1-0 från distans redan i den tionde minuten.

Men sen tog det tvärstopp.

Supermiss och självmål

Mason Greenwood stoppades av Astana-målvakten Nenad Eric och Tahiti Chong lyckades med konststycket att bränna helt öppet mål, och i stället kunde Astana göra både 1-1 och 2-1.

Roman Murtazayev satte kvitteringen, därefter blev 19-årige A-lagsdebutanten Di'Shon Bernard stor olycksfågel då han råkade styra in bollen i eget nät.

– Han är besviken över att hans debut kommer bli ihågkommen för det självmålet, men jag vill att han ska minnas de andra 92 minuterna och alla bolltoucher han hade. Han var väldigt bra i försvarsspelet och lugn och trygg med bollen, säger tränaren Ole Gunnar Solskjaer enligt engelska medier.

”Besviken”

United är redan klart för avancemang till slutspel, men förlusten mot Astana gör att man nu måste få minst oavgjort i sista matchen mot Alkmar för att gå vidare som gruppetta.

– Vi är besvikna över resultatet, säger Solskjaer.