Då besegrades Leeds med 4–0.

– Finns fortfarande mycket att bevisa, säger Marcus Rashford till MUTV.

Manchester United vann i lördags mot Perth Glory med 2–0.

Under onsdagen var det dags att möta Leeds, utan Pontus Jansson – som är klar för Brentford.

Victor Nilsson Lindelöf startade matchen efter att ha missat lördagens batalj. Däremot stod David De Gea över på grund av en sjukdom och Romelu Lukaku på grund av en mindre skada.

”Mycket att bevisa”

United tog ledningen genom Mason Greenwood, snyggt framspelad av nyförvärvet Aaron Wan-Bissaka. Innan halvtimmen spelad utökade Marcus Rashford till 2–0 efter att ha skottfintat och kyligt placerat skottet längst ner till höger.

– Nyckelordet var tajmingen med passningen jag fick (från McTominay). Men det finns fortfarande mycket att bevisa. Det har varit ett tag sedan vi spelade en ordentlig fotbollsmatch, säger Marcus Rashford till Manchester Uniteds tv-kanal, MUTV.

Ole Gunnar Solskjaer valde att, inför den andra halvleken, att byta ut hela startelvan. I den 51:a minuten nickade Phil Jones in 3–0 och en kvart senare satte Anthony Martial 4–0 via en straffspark efter att Chong rivits ner.

Därmed tar United sin andra raka seger under försäsongen. Härnäst väntar Inter på lördag.