Får spelarens tröja – då brister det för kvinnan

Publicerad 2015-05-17

Zabaletas fina gest gav starka reaktioner

Efter att Manchester City besegrat Swansea med 4-2 gav Pablo Zabaleta sin tröja till en supporter.

Det fick det att brista totalt för kvinnan som grät av glädje.

Segern innebär att City säkrade en direktplats i Champions League.

Ligatvåan Manchester City hade chansen att säkra en direktplats till Champions League på Liberty Stadium i Premier Leagues näst sista omgång.

Hemmalaget Swansea hade inför matchen fortfarande en teoretisk chans att nå Europa League.

Efter en svängig inledning gav Yaya Torue bortalaget ledningen i minut 21 med ett distansskott som styrdes in via ett Swansea-ben.

En kvart senare ökade James Milner på Citys ledning men islänningen Gylfi Sigurdsson gav hemmalaget hopp strax före paus när placerade in bollen från distans.

Hart och Touré bakom segern

I andra halvlek kvitterade också Swansea genom Bafetimbi Gomis efter att Eliaquim Mangala missat att nicka undan en höjdboll.

City jagade därefter intensivt ett ledningsmål och med dryga kvarten kvar small det bakom Swansea-målvakten Lukasz Fabianski när Yaya Touré drog in ett nytt långskott.

I slutet av matchen fick Joe Hart rädda City med två monsterparader innan inhopparen Wilfried Bony kunde punktera matchen på stopptid.

Manchester Citys 4-2-seger innebär att laget säkrat en plats i topp 3. Därmed slipper laget kvala till höstens Champions League – för Swansea är Europaspel nu helt utom räckhåll.