Från syndabock till hjälte.

Först brände Marcus Thuram straff.

Sedan ordnade han en straffspark och skickade PSG ur franska ligacupen.

Johan Larsson anslöt till Guingamp i vinter. Han satt på bänken i mötet med PSG i franska ligacupen, och kunde därifrån se Karl-Johan Johnsson vakta lagets målbur.

I den 61:e minuten fick Guingamp en ypperlig möjlighet att ta ledningen. Men Marcus Thuram, son till franske legendaren Lilian Thuram, missade - han sköt högt över.

Neymar öppnade målskyttet

I stället kunde PSG ta ledningen på hemmaplan genom Neymar.

Det såg sedan ut att bli avancemang för storklubben. Men Guingamp fick straff igen och i den 81:e minuten kunde N’Gbakoto sätta 1–1.

På stopptid kom kallduschen för PSG. Marcus Thuram tog revansch för straffmissen.

Pustade ut efter målet

I den 92:e minuten fick han bollen på egen planhalva, satte fart ensam mot PSG:s straffområde och ordnade en straff.

Sedan sköt han ett skott som målvakten Alphonse Areola var på med armen, men bollen gick in i mål.

Thuram gjorde en gest som skulle föreställa att han torkade av svett från pannan - eftersom det var nära att han missade sin andra straff i matchen.

PSG tryckte på i slutet för en kvittering, men Guingamp höll undan.

Bröt lång svit

PSG har vunnit franska ligacupen fem raka år. Det här var första nederlaget i ligacupen sedan mötet med St Etienne i november 2014.

Guingamp ligger sist i Ligue 1 och har endast vunnit två ligamatcher den här säsongen. Laget är klart för semifinal i franska ligacupen.

Monaco, nästjumbo i franska ligan, är också vidare i cupen. I kväll vann man mot Jakob Johanssons Rennes efter straffdrama. Monacos reservmålvakt Loic Badiashile räddade tre straffar och sköt sedan in den avgörande.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se