Mardrömsstart för United – släppte in två mål på tio minuter

Publicerad 2018-10-06

Manchester United fick en mardrömsstart mot Newcastle.

På tio minuter släppte laget in två mål på Old Trafford.

Enligt Daily Mirror ska José Mourinho få sparken i helgen - oavsett resultat mot Newcastle United. Den portugisiske managern fick en mardrömsstart på Old Trafford.

I den sjunde minuten sköt Kenedy in 1–0 till Newcastle. Några minuter senare utökade Yoshinori Muto till 2–0 för bortalaget.

I slutet av första halvlek kunde Newcastle ha fått straff. Bollen tog tydligt på Ashley Youngs arm.

Uniteds ledare och spelare fick ta emot burop från läktarna.

Nilsson Lindelöf på bänken

Mourinho såg väldigt upprörd ut vid sidlinjen.

Victor Nilsson Lindelöf fick inte plats i startelvan, den svenske landslagsspelaren satt på bänken mot ”Magpies”.

I andra halvlek hämtade United upp underläget.

Juan Mata reducerade till 1–2 med en frispark i den 70:e minuten. Några minuter senare kvitterade Anthony Martial till 2–2 efter ett fint anfall med Paul Pogba. Det var 22–åringens första ligamål för säsongen.