Här trampas mittbacken blodig

Publicerad 2017-02-01

Manchester City vann stort mot West Ham, men John Stones vaknar nog ändå med huvudvärk i morgon.

Anledningen ser du här ovan.

Mittbacken trampades så illa att blod rann ner i nacken.

Sergio Agüero bänkades när Manchester City mötte West Ham under onsdagskvällen. Ersättaren Gabriel Jesus tackade för chansen genom att bli den första i klubbhistorien att göra mål och assist i sin ligadebut.

Matchen var aldrig egentligen spännande, men publiken fick ändå ett par nervösa minuter strax före paus. På en defensiv frispark föll mittbacken John Stones i eget straffområde. Motståndarnas Winston Reid sträckte fram en fot mot bollen, men träffade i stället Stones i nacken.

Enda topplaget som vann

Reid bad genast om ursäkt, men det var uppenbart att Stones fick ont. Han höll händerna för bakhuvudet och märkte att en tunn ström blod rann neråt ryggen.

Efter omplåstring och bandagering fortsatte John Stones spela i en match som slutade 4–0. City blev därmed omgångens stora vinnare då alla andra lagen som är topp sex i ligan tappade poäng.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se