Målvaktshaveri när Vita Hästen förlorade mot Djurgården

Publicerad 2023-02-11

Det blev en händelserik match när Vita Hästen tog emot Djurgården.

Redan i första perioden tvingades Norrköpingslaget att göra två målvaktsbyten på mindre än en minut.

– Herregud vad det hände grejer, säger Vita Hästens Erik Borg till C More.

Vita Hästen-målvakten Tobias Sandberg blev ut- och inbytt inom loppet av 39 sekunder.

Så såg det ut i den första perioden i mötet mellan Vita Hästen och Djurgården under lördagskvällen i Norrköping.

Blev klämd

Efter att hemmalaget släppt in sitt andra mål för perioden valde huvudtränaren Anders Olsson att byta ut målvakten Tobias Sandberg mot Adam Ohre.

Men det blev en kort match för Ohre.

Efter 39 sekunder i målet fick 28-åringen en kraftig smäll mot huvudet efter att ha blivit klämd mellan målburen och Djurgårdens Fredrik Forsberg.

Ohre låg kvar på isen ett bra tag innan han leddes ut och tecknade för byte.

Utbytta Sandberg fick snöra på skridskorna igen och ge sig tillbaka ut på isen.

”Det hände grejer”

Efter målvaktshaveriet tog det inte lång tid innan Djurgårdens Wiktor Nilsson satte 1-3 för Stockholmslaget.

Vita Hästens forward Erik Borg kommenterade situationen i första periodvilan.

– Herregud vad det hände grejer. Jag har inte sett hela situationen men vår målvakt blir helt klart pååkt, säger han till C More.

Vita Hästen lyckades inte göra några fler mål och matchen slutade 1–4 till Djurgården.