Tränaren: ”Hoppas att det inte är något som har gått sönder”

Publicerad 2018-11-23

Sirius imponerade mot Hammarby i elitserien och ledde övertygande fram till matchminut 84.

Då ryckte Hammarby, stänkte in tre bollar och gick från 2–3 till 5–3.

Tidigare hade Sirius försvarare August Elebring landat på huvudet efter en otäck kollision och lämnat Studenternas i ambulans.

Första halvleken var det Sirius för hela slanten.

Tack vare ett stabilt och starkt försvarsspel såg Uppsalagänget till att Hammarbys offensiva uppstick stannade av och stockholmarna gick mållösa efter de första 45 minuterna.

I stället prickade Jimi Heinonen och Kalle Mårtensson in varsitt mål för de svartblåa.

Fagerström med tre kassar

Ledningen lyckades Sirius behålla ända fram till 84:e minuten, då var ställningen 3–2 till hemmalaget.

Då lade Hammarby i en växel till och smällde snabbt in tre bollar. Christoffer Fagerström stod totalt för tre av lagets fem mål.

Matchens stora snackis var annars Siriusförsvararen August Elebrings otäcka skada i samband med en hörna tio minuter in i matchen.

Elebrings kolliderade med Hammarbys David Pizzoni Elfving och blev liggande på isen.

– Ja, jag vet inte riktigt vad som händer, jag tror att han kör in i mig men på något sätt gör han illa huvudet eller nacken, säger Hammarbykaptenen till Bandypuls.