Buffalo Bills vann överlägset i NFL-premiären - krossade regerande mästarna

Publicerad 2022-09-09

Lika på 10 i halvtid.

Då fick förhandsfavoriterna Buffalo Bills fart på offensiven och vann den andra halvleken i nattens NFL-premiär mot Los Angeles Rams med 21–0.

– Jag är stolt över laget, säger Bills quarterback Josh Allen efter matchen.

Mycket av snacket inför den nya NFL-säsongen har handlat om Buffalo Bills. Laget – med en av ligans bästa quarterbacks Josh Allen i spetsen – förlorade en dramatisk match på övertid i förra säsongens divisionsfinal mot Kansas City Chiefs och ses som favoriter att vinna Super Bowl i februari.

Säsongen inleddes i natt mot tuffast möjliga motstånd i regerande mästarna Los Angeles Rams. Efter första halvleken var ställningen lika på 10, därefter tog Bills över helt.

Josh Allen var i högform och var en stor faktor i att Bills vann den andra halvleken med hela 21–0. Slutresultatet 31–10 är den näst största segermarginalen mot ett regerande mästarlag i en öppningsmatch i NFL:s historia.

– Vårt försvar gjorde så att vi kunde komma upp i nivå och spela som vi vet att vi är kapabla till i den andra halvleken. Men vi har mycket att lära från videon sedan, säger Allen till ESPN.

Stormade planen

Men det var en person som höll på att stjäla showen när Bills offensiv ångade på som mest i den fjärde kvarten.

Iklädd en t-shirt med texten ”RighToRescue.com” sprang en kvinna in på planen med några minuter kvar av matchen. En hemsida som stöttar visselblåsare inom köttindustrin.

Hon tacklades ned av säkerhetspersonal innan Bills safety Micah Hyde kunde kasta i väg bengalen.