Chockförlust i ligan senast.

Mot CSKA Moskva i Champions League studsade Roma och Robin Olsen tillbaka.

Svensken höll nollan när Edin Dzeko hade stor uppvisning.

– Jag vill prestera så bra på planen att fansen tycker om mig, säger Olsen till Viasat Sport.

I lördags tappade Roma mark i toppen av Serie A. Gästande SPAL vann överraskande med 0–2 på Olympiastadion.

I Champions League hade Robin Olsens gäng öppnat med en vinst och en förlust inför omgång tre, hemmamatch mot CSKA Moskva.

Inför den gjorde svensken en intervju med Viasat Sport, där han pratade om sin relation till Romas supportrar.

– Fansen vi har är fantastiska. De hyllar oss och hälsar, det räcker för mig, sa han till kanalen.

Tre räddningar i första

Och svensken behövde inte oroa sig för att behöva stå sysslolös. I tredje minuten bröt Fjodor Tjalov in från vänsterkanten och sköt högt mot bortre hörnet. Olsen kastade sig och fick en handske på den. Därpå följde två skott utifrån av Nikola Vlasic, han som avgjorde mot Real Madrid senast, som Romas målvakt styrde till hörnor.

Framåt glänste hemmalaget två gånger i första halvlek. Efter en halvtimme väggade Lorenzo Pellegrini med Stephan El Shaarawy och hittade in till Edin Dzeko. 1–0. Strax före paus spelade El Shaarawy åt höger till Dzeko i straffområdet. 2–0.

Två plus ett av Dzeko

Det blev 3–0 i andra halvlek när matchens förgrundsfigur utmärkte sig på nytt. Edin Dzeko nickade ner bollen till Cengiz Ünder som bredsidade upp den i måltaket.

Olsens andrahalva? Han släppte en boll förbi sig, Kirill Nababkin på retur, men målet dömdes bort för offside. Nollan var hans andra raka i Champions League och segern för upp Roma i topp av grupp G på bättre målskillnad än Real Madrid, som slog Viktoria Plzen med 2–1.