Knapp seger för Chelsea

Publicerad 2017-02-25

Fotboll. Först med sex minuter kvar kunde Chelseas anhängare slappna av när Premier League-ettan tog emot 15:e placerade Swansea. Då satte Diego Costa avgörande 3-1 till Chelsea.

Cesc Fàbregas gav Chelsea ledningen efter 20 minuter på pass från Pedro. Men precis före pausen kvitterade gästerna sedan Fernando Llorente nickat in en frispark från Gylfi Sigurdsson.

Fàbregas bjöd tillbaka till Pedro när han spelade fram till spanjorens 2-1-mål i 72:a minuten. Och i 84:e säkrade Costa segern med sin vänsterfot.

I Swansea spelade Martin Olsson hela matchen, bland annat fick han ett gult kort strax före pausen.

Sjuan Everton slog Sunderland med 2-0 och i botten tog Crystal Palace tre viktiga poäng sedan Patrick van Aanholt gjort matchens enda mål mot Middlesbrough. Därmed passerade man Hull som fick 1-1 mot Burnley samt Leicester som nu är under nedflyttningsstrecket.