Quinn avgjorde för Eskilstuna

Uppdaterad 2019-07-09 | Publicerad 2016-05-23

Fotboll. Irländskan Louise Quinn slog till tidigt. Nicklobben i den 13:e minuten räckte för Eskilstuna som befäste tredjeplatsen i damallsvenskan i fotboll via 1-0 mot jumbon Kristianstad.

Quinns mål var hennes andra på sex matcher vilket innebär att hon redan har tangerat sitt personbästa från förra säsongen.

Hemmalaget dominerade före paus men tappade mycket i andra halvlek, då Kristianstad hade flera kvitteringschanser. Eskilstunas målvakt Emelie Lundberg, uttagen i Pia Sundhages EM-kvaltrupp, tvingades på tilläggstid till en imponerande benparad inför ögonen på förbundskaptenen som var på plats i solskenet på Tunavallen.

Även Eskilstunas offensiva mittfältare Malin Diaz och Olivia Schough är uttagna till matcherna mot Polen och Moldavien i början av juni.