Chatta om tågkaoset – hur gör du när tågen står still?

Publicerad 2018-07-14

Tågstopp, inställda avgångar och utebliven ersättningstrafik. Tusentals resenärer har berörts av tågkaoset i Sverige senaste dagarna.

Har du något tips om en alternativ resväg eller hur man får tiden att gå − när inte tåget gör det? Dela med dig av tips och råd i vår chatt!

OBS! Den här artikeln har tidigare innehållit ett liveflöde som inte längre stöds av vår nuvarande sajt. Övrig text i artikeln kan fortfarande innehålla syftningar till det flödet.

En brand längs rälsen mellan Laxå och Töreboda har orsakat stora förseningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg.

Ett tåg som skulle åka från Göteborg till Stockholm på fredagen var över tolv timmar sen och slutligen ingrep tågpersonalen och köpte pizza till alla sina trötta hungriga resenärer.

Fortsatta förseningar under lördagen

Branden längs spåret var på lördagen fortfarande inte under kontroll och det råder fortfarande tågstopp på sträckan.

Mellan 20 och 30 personer bekämpar branden medan frustrationen hos SJ:s resenärer växer.

”Vi är fast i Göteborg med obefintlig info, minst två timmar försenade innan start”, skriver en läsare till Aftonbladet.

Tipsa andra i chatten!

Har du fastnat i tågkaoset? Har du några tips om hur man får tiden att gå i värmen eller tog du dig hem på egen hand på något smart sätt?

Här kan du chatta med andra om hur man bäst hanterar tågkaoset.

Följ ämnen i artikeln