Musikalälskande polis ber om ursäkt för störd nattsömn

Publicerad 2015-11-13

”Jag och Devil har lärt oss en läxa”

En sångglad polis kan ha stört nattsömnen för en hel del invånare i Lundområdet.

”Ni som bor längs med sträckan Löberöd-Hörby och i natt har hört tveksamma försök till stämsång av både musikal och barbershopkaraktär: Förlåt!”, skriver polisen Linus på Instagram.

På polisens radiobilar finns yttre högtalare för att kunna kommunicera med allmänheten, exempelvis vid kommendering av folkmassor.

Natten till fredagen användes den dock till något helt annat av en polis i Lund, som råkat komma åt knappen och startat igång mikrofonen inne i bilen.

”Normalt sett sitter den dold bakom paneler. Nu gjorde den inte det i bilen jag kört i natt. Detta fick till följd att jag omedvetet råkade trycka in knappen med min läskeblask när jag satte denna i mittkonsolen”, skriver polisen Linus på Instagram och fortsätter:

”Ni som bor längs med sträckan Löberöd-Hörby och i natt har hört tveksamma försök till stämsång av både musikal och barbershopkaraktär: Förlåt!”.

”Lärt oss en läxa”

Vissa invånare i området fick alltså höra polisen sjunga med till bland annat Helena Sjöholm. Nu hoppas han och polishunden Devil att de ska bli förlåtna.

”Jag och Devil har lärt oss en läxa och ska fortsättningsvis undvika det publika rummet med sång, åtminstone i tjänsten”, skriver Linus.

Följ ämnen i artikeln