Chatt: Tror du på liv på andra planeter?

Publicerad 2019-06-23

USA:s president säger att han ”inte direkt” tror på ufon, men har i ett hemligt möte tagit del av information om observationer som nyligen gjorts av piloter från Nato. Vad tror du? Chatta med oss!

USA:s president säger att han ”inte direkt” tror på ufon, men har i ett hemligt möte briefats om observationer som nyligen gjorts av piloter från Nato. Vad tror du? Chatta med oss!

  • Lina Thorén
    23 juni 2019

    Vilket rymdintresse! Tack för alla intressanta inlägg. 

    Vi avslutar chatten för den här gången, men lovar att rapportera om det kommer några nyheter eller bevis för eller mot liv i rymden ;) Ha en fortsatt skön söndag!

  • 23 juni 2019

    Jag tror på annat liv i rymden

    Malaka
  • 23 juni 2019

    Det är UFO de har sett, inte utomjordingar. Kan lika gärna stå made in China på det. Bara inse att USA inte är bäst på allt som de tror.

    Realisten
  • 23 juni 2019

    X ocean team har även släppt en intressant dokumentär som man får reda på mer. Finns på deras hemsida. Riktig bra

    Oscar Panizza
  • 23 juni 2019

    Finns det liv på andra ställen i universum? Med miljontals galaxer och biljontals stjärnor och ett antal av dessa med planeter runt sig så är ju chansen väldigt stor att liv finns. Hur den livsformen ser ut? tja? Det är ju bara att titta på alla märkliga livsformer som finns på våran planet allt från encelliga saker till jätte stora träd. Men har någon från en annan planet varit här då? Ja kanske. Vi utgår ju bara på våran nuvarande teknologi när vi tänker på resa i universum dvs raketmotorn men om man som i filmen Interstellar reser i maskhål om de nu finns så blir en resa kort.

    Per Dennerporth

Följ ämnen i artikeln