Här återskapar de badkarsbilden — 20 år efter den första

Publicerad 2016-04-06

Brödernas fyndiga present till föräldrarna

Bröderna ville ge sina föräldrar något speciellt när de firade 30 år som gifta. Så de återskapade en 20 år gammal bild på dem när de sitter i badkaret. Bilden gjorde succé hos föräldrarna, även om de fick trängas lite i badkaret, skriver brittiska Daily Mail.

Det första fotot på de nakna bröderna Aaron, Nathan och Eldon Myers togs för 20 år sedan, när de var sju, två respektive noll år gamla. När föräldrarna Andrew och Julie skulle till att fira 30 år som gifta kom Eldon, den yngsta brodern, på idén om att återskapa badkarsfotografiet, trots att han har den mest utsatta positionen på fotot.

”Vi gillar att skoja till det”

Sedan det första fotot togs har alla tre bröderna flyttat hemifrån och att få till ett bra tillfälle när de kunde ta kortet var lättare sagt än gjort.

– Vi gillar att skoja till det lite ibland och så kom Eldon med den här idén men eftersom alla bor på andra ställen var det svårt att få till. Bilden i sig är ju ganska pinsam men lyckligtvis sitter jag inte längst fram, då hade jag nog tvekat mer, säger Aaron till Daily Mail.

Eldon, vars position i fotot är ganska utsatt, tar dock det hela med ro.

– Pappa tyckte det var konstigt och trodde inte att vi skulle få plats i badkaret allihopa men när han såg bilden tyckte han det var roligt. Det är inte så förlåtande att sitta längst fram men jag fick ta det, säger Eldon till Daily Mail.

Lät kusinen fotografera

Så, på föräldrarnas 30:e bröllopsdag, skred bröderna till verket. De lämnade sina respektive på nedervåningen och tog med sig en kusin som fotograf för att föreviga de nu vuxna bröderna i badkaret. Bilden har fått stor spridning i deras hemstad Hartlepool och bröderna stoppas nu på gatan av främlingar.

– I princip alla i staden har sett bilden vid det här laget och den verkar ha fått folk att skratta, säger Aaron till Daily Mail.

”Hoppas ingen kissade på mig”

22-årige Nathan, som är mellanbrodern, tyckte det var lite jobbigt att sitta naken och inklämd mellan sina bröder men offrade sig för konsten.

– Vi satt säkert där i fem minuter för att få till rätt vinkel och ställning. Jag satt mest och hoppades att ingen av dem skulle kissa på mig, säger Nathan till Daily Mail.

Följ ämnen i artikeln