God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2018-11-18

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Man död efter attack från rocka

En man har avlidit efter att ha stuckits av vad som tros vara en rocka i Australien. Mannen fördes upp på stranden av sina vänner men fick en hjärtattack och kunde inte återupplivas.
Läs hela artikeln

Polisbil krockade under utryckning

En polisbil med en polis och en hund ombord krockade med en taxi vid infarten till en tunnel i centrala Stockholm vid 02.30.
Läs hela artikeln
14-åringens advokat kritiserar hemmet efter dödsbråket

Trump: ”Förhastad bedömning” om CIA:s slutsats

Den CIA-bedömning där Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman beskylls för att ligga bakom mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi är "mycket förhastad", säger USA:s president Donald Trump.
Läs hela artikeln

2 000 flydde spelning efter mystisk gasattacken

Den amerikanske rapparen Lil Pump ska ha utsatts för en pepparsprejsattack under en spelning i Nottingham. Polisen tvingades evakuera tvåtusen personer i publiken. Ett tjugotal vårdades för skador efter attacken, inklusive Lil Pump.
Läs hela artikeln
MARKUS LARSSON om ”Så mycket bättre”: Sprit i mellanmjölken

Svensk världsmästare efter brutal knock

Sverige har fått en världsmästare i MMA. Zebaztian Kadestam, 28, besegrade amerikanen Tyler McGuire med en brutal knock och tog därmed över det vakanta welterviktsbältet.
Läs hela artikeln
Djurdjic till AIK: ”Gjort er själva till min värsta fiende”
Blågult om ödesmatchen: ”Det funkar inte”

Christoffer kör när himlen blir turkos framför honom

Här lyser det turkosa eldklotet upp Texas-himlen. Från hela staten kommer rapporter om himlafenomenet som Christopher Cato fångade på film.
Läs hela artikeln

Vart går högern efter Kristersson?

ANDERS LINDBERG: Mitten höll. Men om historien inte tog denna vändning, vart går den då? Jimmie Åkesson beskrev Kristerssons 154 röster som ett trappsteg mot regeringsmakten för ett konservativt block bestående av moderater, kristdemokrater och sverigedemokrater. 
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!