Låg bakom superpizza – nu gör de monsterrullen

Uppdaterad 2016-01-11 | Publicerad 2016-01-08

Mellan 2,5 och 3,5 kilo

Pizzabagarn Simon Kachoa i Enköping syntes i alla tidningar när han bakade sin superpizza i november. Nu är han tillbaka med vad som antagligen är Sveriges största kebabrulle.

90 centimeter lång, 15 centimeter tjock och 2,5-3,5 kilo tung. Så stor är den nya kebabrullen som serveras på Pizzeria Tullen i Enköping.

– Pizzerian har blivit ganska känd för att ha stora pizzor och rullar och därför gillar vi att göra allt ännu större, säger ägaren Simon Kachoas son Christian till Aftonbladet.

Den innehåller givetvis kebabkött men även sallad, tomat, två såser, mycket pommes frites och lök. Brödet bakas av Simon själv.

Rekommendationen: Ät den inte själv

Den nya superrullen kostar hela 299 kronor och det rekommenderas att man inte äter hela själv.

– Det blir svårt att äta den själv utan man måste vara tre-fyra personer, säger Christian Kachoa.

Den började säljas under fredagen och redan vid lunchtid hade en kund köpt hem en rulle till sin familj.

Följ ämnen i artikeln