Jag tatuerade in Big Brother på min vad

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-05-24

Detta är en kommenterande text. Analys och ställningstaganden är skribentens.

I somras, när jag jobbade på radioprogrammet ”Christer” i P3, hade vi varje vecka olika ämnen vi utmanade lyssnarna och oss själva med. Det kunde vara ”när jag förlorade oskulden” eller det ämne jag just i dagarna tänkt lite extra på: ”min största skönhetsmiss”.

Från lyssnarna fick vi in förskräckliga mail och telefonsamtal. Jag minns speciellt en stackars kille som försökt vaxa pungen men i stället vaxat bort delar av huden. Och i sin desperation, försökte han få bort vax som kletat sig fast på de delar som fortfarande hade hud, med aceton!

Lyssnarna älskade just denna anekdot så mycket att vi fick låta reprisera den inte mindre än två gånger!

Vi i redaktionen fick ju såklart också bjuda på några skönhetsmissar, och i egenskap av personen som gjort den värsta av dessa läste jag in en krönika. Med förklaringar som ”tillfällig sinnesförvirring”, ”ekonomiska problem” och ”grupptryck” berättade jag om när jag gjorde det värsta: JAG TATUERADE EN BIGBROTHER-LOGGA PÅ VADEN!

(2002 var jag deltagare i dokusåpan ”Big Brother”, alltså inlåst i ett hus i 100 dagar. Vi deltagare fick ”erbjudandet” att en av oss skulle få tatuera in programmets logga, vi drog lott och jag vann, eller ska jag säga förlorade? Jag valde att placera tatueringen, stor som en tjuga, på insidan av höger vad.)

Det är så jävla sjukt! Det måste ju vara något av det dummaste någon nånsin gjort! Marinblå och röd. ”Bigbrother Sverige” stod det. Jag var visserligen hemskt förvirrad och fick dessutom 10 000 kr (skattefritt) för besväret, men det finns inga ursäkter för något så korkat!

Dessutom är detta en av de saker från min underliga tid som dokusåpadeltagare folk verkligen minns. Anledningen till att jag åter vågar dra upp denna ytterst pinsamma historia är att jag just påbörjat min ”cover-up”, dvs en ny tatuering som täcker den gamla.

Varför har jag inte gjort detta tidigare? Det finns inget rimligt själ. Två gånger i veckan har jag haft den högra träningsstrumpan 15 cm längre uppdragen än den vänstra, jag har haft tjocka strumpbyxor eller dubbla lager foundation och puder på somrarna, allt för att dölja den fula loggan. Snart är det slut med det och jag är närmre lycka än nånsin.

Det sjuka är att en tittar-farbror under samma period tatuerade en bild av mig på sin skuldra. Läser du detta, hör av dig till Punkt SE, så ger jag dig numret till min tatuerare. Hon heter Heidi Hay och är grym på ”cover-ups”.

Kitty Jutbring

Följ ämnen i artikeln