God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2018-10-19

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Fransk man bodde med död far i tio år

En äldre man i den nordfranska staden Saint-Quentin bodde med sin pappas mumifierade kvarlevor i runt tio års tid.
Läs hela artikeln
Stor polisinsats i Finland – försvarsmakten inkopplad

Ung man dog i häktet – nu befaras oroligheter

Den unge mannen som dog i häktet i Sollentuna under onsdagen var en känd kriminell i ett område i västra Stockholm. Nu befarar polisen upprörda känslor med risk för våld mot polisen de närmsta dagarna.
– Han var en person som var både väldigt uppskattad och väldigt fruktad. Han var välkänd. Nu är det bara djup sorg, säger en person med insyn i 19-åringens liv.
Läs hela artikeln
Johanna Möller förbjuds ringa till nya pojkvännen

Fortfarande inga spår efter 13-åriga Jayme

Jayme Closs var närvarande när hennes föräldrar sköts till döds i familjens bostad i Wisconsin, USA. Efter dubbelmordet är den 13-åriga flickan spårlöst försvunnen. Polisen jobbar febrilt och har hittills fått in över 400 tips. Samtidigt har utredarna gjort framsteg i utredningen och fått svar på flera frågor.
Läs hela artikeln

Anka i öppet brev: Ber om ursäkt till tittarna

Tittarna rasade efter att Anna Anka gick till attack mot Elena Belle i ”Svenska Hollywoodfruar” och kallade henne hora. Nu väljer tv-profilen att i öppet brev be om ursäkt till Hollywoodfruarna och den svenska tv-publiken.
”Jag inser idag att jag gick för långt. Jag uttryckte mig dumt och ovärdigt”, skriver hon.
Läs hela artikeln
Skådisstjärnan har hittat kärleken igen
Skådisen slår tillbaka efter bråket på flyget

Har vägrat – nu gör Zlatan ett undantag

Han har nobbat spel på konstgräs hela säsongen. Men när LA Galaxy jagar slutspelsplats gör Zlatan Ibrahimovic ett undantag.
– Jag är skyldig att komma dit, för tydligen kommer ingen för Minnesota, de kommer för mig, säger han i en intervju med Sky Sports.
Läs hela artikeln
Tränar med oväntat lag tack vare syrran
”Bäckis” rasar mot landsmannens pris

Använde polisbil – för möhippejippo

När en polispatrull skulle rycka ut var deras buss borta. Två lediga kollegor hade tagit fordonet för att ”kidnappa” en blivande brud på hennes möhippa. De lediga poliserna hade full uniform på sig och bar även sina tjänstevapen.
Läs hela artikeln

”Bankernas bluffar måste få ett slut”

INGVAR PERSSON: Det fanns en tid när kriminella affärer gjordes upp kontant och utan kvitton. I dag kan du glömma det om du tänker bli en verklig gangster. Vill du ha en framgångsrik karriär som riktigt stor bov tycks en bra bankman vara det första du behöver skaffa dig.
Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!

Följ ämnen i artikeln