Det ska kännas som att bli runkad av en främling

Kitty Jutbring , 30, ger relationsråd i ”Christer”, P3, och i ”Hasses brorsas låtsassyrras kompis”, SVT1. Är programledare för Bobster, SVT1.

När det kommer till killar och onani så finns det näst intill oändligt att tycka, tänka och undra (och förfasas) över. Ett hav att ösa ur! Men just i dag är det en viss typ av den manliga onanin jag tänkt fördjupa mig i. Nämligen den ofrivilliga, den typ där man gör nästan vad som helst för att tvinga sig själv att tro att man faktiskt inte är ensam. Att onanin egentligen är en sexakt mellan två personer.

Jag har lyckats snoka reda på inte mindre än tre tekniker:

1.”Främlingen”: En enkel teknik, den går till så att du helt sonika sätter dig på din vänster hand/arm tills den domnar bort och sedan är det bara att skrida till verket. Ska alltså kännas som att bli runkad av en främling.

2. ”Stökrunk”: Spring om kring, släng av dig kläderna, kasta kuddar och lakan, hoppa i sängen, riv dig, smiska dig ... Gör vad som helst som kan få ditt hem och din säng och inte minst dig själv att se nyknullad ut. Allt detta sker naturligtvis samtidigt som du tillfredställer dig själv.

3. ”Chick´s hand”: Teknik nummer tre fick jag inte vetskap om förrän så sent som i lördags faktiskt. Jag sprang på min kompis Jonas på restaurang Uppåt Framåt i Göteborg och frågade honom hur det går med brudarna. Två minuter senare var jag djupt insatt i det han kallade ”Chick’s hand”. Alltså teknik nummer 3.

Det visade sig vara en rätt så avancerad teknik, så här förklarade han den: ”Man måste använda vänstern, det är grundläggande, sen är det nagellacket, det bör man ha om det ska bli trovärdigt. Måla så snyggt det går och gärna i rosa eller rött. Sen sätter du dig nånstans där det är riktigt mörkt, typ i en garderob eller klädkammare och så tar du med dig en ficklampa med nya batterier och så punktbelyser du liksom, bara på själva handen. Jag lovar! Det blir svin-trovärdigt! Det dumma är bara att nagelbanden tar stryk, dom blir kassa av acetonet sen när du ska ta bort nagellacket.”

Han tittade oroat på sin vänsterhand. Jag vet fortfarande inte om han drev med mig eller inte. Nu har jag skrivit att det handlar om manlig onani, vafan, borde inte tjejer kunna testa teknikerna med? Jag kan prova tills nästa vecka så får vi se vilken som får mig att känna mig minst ensam.

Kanske får jag som heterotjej byta nagellacket mot hårtussar?

Följ ämnen i artikeln