Bagges udda besatthet: ”Jag skulle kalla det kleptomani”

avBenjamin Andrée

NÖJE

Först kom Parneviks, Wahlgrens och Hyséns. Nu gör en ny familj entré i tv-rutan.

I premiärprogrammet av ”Cirkus Bagge” avslöjas Anders Bagges något udda besatthet.

– Jag skulle nog nästan kalla det för kleptomani men han anser att det är gåvor, säger Johanna Lind Bagge

Idoljuryns ordförande Anders Bagge och hans nyblivna fru Johanna Lind Bagge tar över stafettpinnen från Wahlgrens och Parneviks som ny tv-familj.

I torsdagens premiäravsnitt av ”Cirkus Bagge” får tittarna bland annat följa med de nyblivna makarna på auditionturné med ”Idol”, då ett av Anders Bagges något udda besatthet avslöjas.

1 av 4 | Foto: instagram.com/carolinagynning
Anders Bagge sjöng för sin nya fru.

I stort sett varje gång han bor på hotell så slinker det ner saker i packningen när han checkar ut. Allt från morgonrockar och handdukar till blomstervaser och kaffekoppar.

– Det där kan ju lätt missuppfattas ibland. Jag skulle nog nästan kalla det för kleptomani men han anser att det är gåvor, säger Johanna Lind Bagge till Nöjesbladet och fortsätter:

– Jag som inte ens skulle våga ta en godisbit utan att betala först får panik och måste springa efter honom och betala för det han tar.

I programmet berättar Anders Bagge att han är en samlare av rang och att han älskar udda saker.

– Han samlar och jag rensar. Jag säljer prylarna bakom ryggen på honom eller skänker bort allt vi inte behöver. Sen så fyller han på genom att köpa nya onödiga saker hela tiden.

Kan du ge ett exempel något onödigt han köpt?

– Har man flygrädsla så behöver man kanske inte gå och köpa ett eget flygplan. Men det är precis vad min man har gjort. Och förra veckan kom det ett paket hem som han gömt bakom en blomkruka, och det visade sig vara en flygoverall. Sjukt onödigt.

Enligt Johanna Lind Bagge så kompletterar makarna varandra perfekt.

– Även om det kan verka lite rörigt, stökigt och mycket saker hemma, speciellt det tittarna kommer se i tv så är det ändå en balans. Struktur är väldigt viktigt för mig och jag älskar ordning och reda. Och det behöver Anders. Han är som ett tomt A4-papper och jag är som ett uppstyrt Excel-ark. Vi funkar utmärkt ihop.

Det är med blandade känslor hon nu öppnar upp hemmet och privatlivet för hela svenska folket.

– Jag är faktiskt lite nervös men jag hoppas att tittarna kommer tycka att det är okej att vi är lite tokiga och knäppa. Men vi kör fullt ut i programmet, precis som vi är. Vi har gjort det här på riktigt, säger hon.

Hon lovar också att serien kommer visa nya sidor av maken.

– Alla känner ju till den goa glada Anders och här får tittarna verkligen se att han är precis så, men man får också se att det kanske inte alltid är så himla lätt alla gånger heller. Att det finns andra sidor av min älskade man.

”Cirkus Bagge” har premiär den 11 oktober på Sjuan.

Här är de hetaste tv-serierna i höst 00:27
ARTIKELN HANDLAR OM