Garner ångrar sig – avblåser skilsmässa med Ben Affleck

avAngelica Linde

Publicerad:

Kärleken övervinner allt, sägs det.

Jennifer Garner och Ben Affleck vill nu laga sin trasiga relation.

– Jen har avblåst skilsmässan. Hon vill verkligen reda ut saker med Ben. De ska ge förhållandet en andra chans, säger en källa till People.

Paret ansökte om skilsmässa sommaren 2015, efter att Ben Affleck, 44, ertappats med att vara otrogen med parets barnflicka.

Jennifer Garner, 44, ska därför ha varit den pådrivande i skilsmässan.

– Jen berättade för sina vänner att hon tänkte ta ut skilsmässa. Hon ville gå vidare och fokusera på de positiva sakerna i livet. Hon var helt slut efter alla upp- och nedgångar i förhållandet, säger en källa till People.

En andra chans

Nu ska hon ha ångrat sig.

– Jen har avblåst skilsmässan. Hon vill verkligen reda ut saker med Ben. De ska ge förhållandet en andra chans, säger källan.

Trots att paret gick ut med att de skulle separera för nästan två år sedan, har de behållit sin nära relation. Förutom att de bott ihop för att gemensamt ta hand om barnen har de också åkt på familjesemestrar tillsammans.

– Ben anstränger sig för att bättra sig själv. De har inte blivit ett par än, men det verkar finnas hopp. Jen hoppas att de kan fortsätta vara gifta. Ben vill inte heller skilja sig.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM