Fruarnas chock – Gunilla Persson är tillbaka

Tv-profilen tillbaka i ”Svenska hollywoodfruar”

avBenjamin Andrée

Gunilla Persson har burit på en hemlighet sedan i våras.

Nu avslöjar hon att hon gör comeback i ”Svenska Hollywoodfruar” redan nästa vecka.

– Jag är här för att stanna och jag är med ända till slutet. Jag är ju Hollywoodfruar, säger hon till Nöjesbladet.

I slutet av veckans avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” fick tittarna se fruarna Maria Montazami, Elena Belle, Sofie Prydz och Anna Anka bli rejält överraskade när de fick oväntat besök under en middag.

– De blev ju dödschockade. Sofie höll på att ramla av stolen och Maria sa själv att hon blev rädd och kände sig osäker när hon såg mig. De hade inte väntat sig att jag skulle dyka upp igen, säger Gunilla Persson.

Det har varit starka reaktioner bland fansen när tittarfavoriten Gunilla Persson till en början inte fanns med bland deltagarna i nya säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar”.

– Det har varit ramaskri i sociala medier vilket bara bekräftar att jag är nödvändig och helt avgörande för serien, säger hon.

Hollywoodfrun har burit på hemligheten om sin medverkan sedan i våras.

– Det har varit väldigt jobbigt att inte kunna säga till någon att jag faktiskt är med. Jag har fått ljuga för folk när jag fått frågor och det har inte känts bra.

Persson om återkomsten: ”Kändes inte så kul”

När Gunilla Persson gjorde entré i slutet av veckans avsnitt blev de andra fruarna chockade, men Gunilla är inte riktigt säker på vad de egentligen tycker om hennes medverkan.

– Alla sa att de var glada att se mig men jag vet ju aldrig vad de säger bakom min rygg. Det visar sig på tv, säger hon.

Det var med blandade känslor hon klev in i serien igen.

– Innan middagen kändes det inte så kul och jag var orolig att Åsa och Isabel skulle vara där och att det skulle bli konfrontationer och bråk direkt, säger hon.

När hon fick se vilka fruar som satt vid middagsbordet kändes det genast bättre.

– Om jag skulle välja ut fyra fruar att äta middag med av alla fruar som varit med i serien genom åren så hade jag faktiskt valt det här gänget.

Hollywoodfrun vill inte kalla sin medverkan för comeback.

– Jag har aldrig varit borta. Jag kunde bara inte vara med i de första avsnitten på grund av personliga skäl. Men jag är här för att stanna och jag är med ända till slutet. Jag är ju Hollywoodfruar.

1 av 3 | Foto: Carolina Byrmo / AFTONBLADET /
Anna Anka.

”Anna Anka har blockerat mig”

Hon tycker att Anna Anka utnyttjat hennes frånvaro enligt det gamla ordspråket: ”När katten är borta dansar råttorna på bordet”

– Eftersom jag inte var med från början i nya säsongen var det synd att Anna fick chans att klanka ner på serien och säga att vi inte har levererat. Där är vi helt oense. Är det någon som levererat i den här showen de senaste åren så är det jag. Jag har gjort serien till TV3:s flaggskepp. Det är ingen diskussion om saken, det bara är så, säger Hollywoodfrun med allvar i rösten.

Efter inspelningarna har det blossat upp en konflikt mellan Persson och Anka.

– Hon har blockerat mig från Instagram. I radion sa hon att hennes mål var att få ner mig och Maria från våra piedestaler. Då sa jag till henne att det inte finns en chans att hon kan putta ner mig från något. Då blockerade hon mig på Instagram, säger Persson.

Enligt Hollywoodfrun är ordningen återställd med hennes medverkan.

– Nu är ”Svenska hollywoodfruar” komplett igen.

Och TV3 är nöjda med att kunna presentera Gunilla Persson.

– Vi har hållit på den här hemligheten ända sedan inspelningen i våras så det är lite av en bomb att släppa denna nyhet nu. Vi ser fram emot att följa allas reaktioner, säger Susanne Nylén, presschef för MTG Sverige.

”Svenska hollywoodfruar” sänds på TV3 på tisdagar klockan 21:00.

ARTIKELN HANDLAR OM