Hollywoodmammorna och deras döttrar är lika som bär

Sådan mor – sådan dotter

NÖJE

Vissa äpplen faller sanslöst nära sitt berömda päronträd.

Kolla in Hollywoodmammorna med döttrar som är lika som bär.


Cindy och Kaia: ”Hon kan imitera mig”

Supermodellen och tvåbarnsmamman Cindy Crawford, 51, har en mini-me i sin 15-åriga dotter Kaia Gerber som började gå i sin framgångsrika mammas fotspår redan i tioårsåldern och nu har företag som Marc Jacobs, Miu Miu och Alexander Wang på sitt modell-cv.

— Först tyckte hon att ”Vi är inte alls lika!”. Men till slut insåg hon att det kanske inte är en så hemsk grej. Det roliga är att hon kan imitera mig. Hon säger, ”Jag vet exakt hur du gör din mun”, har Cindy berättat för Vanity Fair.

Kaia är Cindys yngsta barn tillsammans med maken Rande Gerber, 55. Paret har även gemensamma sonen Presley, 17, som också jobbar som modell.


Reese och Ava: ”Jag kan se likheten”

Oscarsvinnaren Reese Witherspoon, 41, är själv medveten om att hon har en yngre dubbelgångare i sitt förstfödda barn, 17-åriga dottern Ava Phillippe.

— Jag kan se likheten, medgav filmstjärnan för modemagasinet Vanity Fair -tidigare i år.

— Jag vet inte vad hon tycker. Jag är bara ”mamma” för henne, lade hon till.

Reese tog med sig tonårsdottern på -premiären av HBO-serien ”Big little lies” i februari i år. ”Så stolt över min fantastiska mamma”, skrev Ava på sitt Instagramkonto till en bild från vimlet.

Om Ava kopierar sina föräldrars karriärsval återstår att se.

Förutom Ava har Reese 13-årige sonen Deacon tillsammans med exmaken Ryan Philippe, 42. Reese har även fyraårige sonen Tennessee med nuvarande maken Jim Toth.


Madonna och Lourdes: ”Hon påminner mig om mig själv”

1 av 6
Det var tufft för Madonna när dottern Lourdes flyttade hemifrån. ”Som att förlora min arm”, säger popstjärnan.

20-åriga modellen Lourdes -Maria Ciccone Leon skulle -kunna vara en klonad version av sin mamma Madonna, 58, som ung och förutom utseendet verkar även pop-ikonens självförtroende när det gäller klädval ha gått i arv.

— Hon påminner mig om mig själv när jag var yngre. Hon bara kör och testar olika saker. Det ser inte ut som att hon tänker så mycket. Så brukade jag också vara, sa Madonna till Billboard om dotterns stil när mor och dotter lanserade klädmärket Material girl.

Lourdes, eller ”Lola” som hon kallas, var 18 år när hon började plugga musik, teater och dans på sin mammas gamla skola University of Michigan. Superstjärnan uppmuntrade dotterns skolval men sörjde när hon lämnade boet.

— Jag var helt förstörd när hon flyttade hemifrån. Det var väldigt svårt att släppa taget om henne. Jag har accepterat det nu men ja, jag saknar henne och hon är en del av mig. Det var som att förlora min arm, har Madonna berättat i australiska ”Today show” enligt Us Weekly.


Vanessa och Lily-Rose: Går i mammas fotspår

1 av 2
Det råder knappast någon tvekan om vem som är -Lily-Roses mamma. Lily-Roses kampanj för Chanel och Vanessa som ansiktet utåt för Chanel.

Franska sångfågeln och fotomodellen Vanessa Paradis, 44, har ett tvillingbär i 18-åriga dottern Lily Rose Depp som precis som sin mor gör karriär som modell och dessutom är skådis som sin berömda pappa Johnny Depp, 53. Exmakarna Vanessa och Johnny har även 15-årige sonen Jack tillsammans.


Demi och Rumer: Ser likheten

Rumer Willis har själv upptäckt hur lik hon är mamma Demi Moore.
Rumer Willis har själv upptäckt hur lik hon är mamma Demi Moore.

Skådespelande kändisdottern och ”Dancing with the stars”-vinnaren Rumer Willis, 28, har själv uppmärksammat att hon blir allt mer lik sin mor, filmstjärnan Demi Moore, 54.

”Ögonblicket när du inser att du faktiskt håller på att bli din mamma”, skrev Rumer skämtsamt i ett Instagraminlägg där hon delade en bild på sig och sin mamma med likadana frisyrer, i likadana kläder och likadana glasögon.


Fler kändismorsor med tvillingbär-döttrar

Ingen kan missa att modellen och skådespelaren Riley Keough, 27, är dotter till artisten Lisa Marie Presley, 49, som i sin tur är minst sagt lik sin skådespelande mor Priscilla Presley, 71.

Prinsessan Caroline, 60, av Monaco har en kunglig kopia i sin äldsta dotter, ryttaren och modellen Charlotte Casiraghi, 30.

Elvaåriga Suri Cruise blir allt mer lik sin skådespelande mamma Katie Holmes, 38.

Oscarsbelönade aktrisen Meryl Streep, 67, delar både ansiktsdrag och yrkesval med sin skådespelande dotter Mamie Gummer, 33.

”House of cards”-stjärnan Robin Wright, 51, har en yngre dubbelgångare i sin dotter, modellen Dylan Penn, 26.

Forna ”Cosby”-stjärnan Lisa Bonet, 49, och hennes dotter, skådespelaren och modellen Zoë Kravitz, 29, är lika som bär.