Så gick sen det för Honey Boo Boo-familjen

1 av 3
NÖJE

Viktras, otrohetsaffärer och jättelöner.

Gänget från ”Here comes Honey Boo Boo” är familjen tittarna älskade att hata.

Nöjesbladet har följt upp vad som hände med familjemedlemmarna efter pedofilskandalen som gjorde att serien försvann från tv-rutan.

Mama June.
Foto: SPLASH NEWS/AP
Mama June.

”Mama” June Shannon – dejtade pedofil

Hon har skapat rubriker ända sedan dagen hon och dottern Alana ”Honey Boo Boo” gjorde entré i TLC-serien ”Toddlers and tiaras”. Tittarna älskade att hata Mama June, 38, som åkte land och rike runt på barnskönhetstävlingar med sin dotter.

Familjen från Georgie fick sin egen tv-serie 2012, ”Here comes Honey Boo Boo” och succén var snart ett faktum. Men strax innan den femte säsongen hade premiär 2014 gick allt i stöpet.

Uppgifter om att Mama June dejtade sin ex-pojkvän Mark McDaniel, samma man som fått tio års fängelse för att ha förgripit sig på äldsta dottern Anna när hon var 8 år, började cirkulera i media. Mama June nekade, samtidigt som det fanns bildbevis på att paret synts tillsammans.

TLC fick kalla fötter och lade med omedelbar verkan ned serien.

Många trodde nog då att vi sett det sista av Mama June, men de hade fel. Våren 2017 var det premiär för hennes nya serie ”From not to hot” där man följa tv-profilen i hennes kamp för att gå ned i vikt. Med hjälp av stenhård träning och en magsäcksoperation har Mama June lyckats gå ned 130 kilo. Till följd av viktminskningen har Mama June tvingats operera bort drygt fyra kilo hud.

Den nya tv-serien, som kommer att få en uppföljningssäsong, har även den bjudit på en del kontroverser. Bland annat anklagades Mama June för att fejka sitt utseende och under stora delar av programserien ha burit en så kallad ”fat suit”. Detta eftersom hon under inspelningen hunnit gå ner så mycket i vikt, på grund av den magsäcksoperation hon gjort, att tv-teamet inte fick något material på henne som överviktig.

I en intervju i april 2017 berättade Mama June att hon är singel.


Sugar Bear.
Foto: SPLASH NEWS
Sugar Bear.

Mike ”Sugar bear” Thompson – erkände sexmissbruk

”Sugar Bear”, pappa till Honey boo boo, framstod som en riktig mysbjörn i serien. Men allt eftersom har bilden ändrats av 45-åringen.

Innan den femte säsongen skulle sändas, den som senare ställdes in, kom nyheten om att han och Mama June separerat. Anledningen: Sugar Bear ska ha varit otrogen.

Paret, som träffades på nätet 2004, försökte reparera sitt förhållande i ett avsnitt av WEtv:s ”Marriage boot camp”. Där fick tittarna veta att det ska ha rört sig om flera tillfällen då Thompson gått bakom ryggen på Mama June. Sugar Bear erkände att han är sexmissbrukare, och har varit tillsammans med både män och kvinnor.

Paret hade skiljt sig för gott när programmet sändes på tv.

I början av 2017 gifte sig Thompson med Jennifer Lamb. Många tittare har reagerat på Lambs likhet med Mama June. Trots de utseendemässiga likheterna, eller kanske just därför, är ex-frun och nuvarande frun långt från goda vänner.

I ett reunionavsnitt av ”From not to hot” bjöds tittarna på rejäl drama när Sugar Bear återförenades med Mama June. Den senare anklagade sin exman för att försumma relationen med dottern Alana, något som fick Sugar Bear att se rött.

Inför kamerorna började han skrika och svära, samtidigt som han slet av sig sin tröja. Mellandottern Lauryn ”Pumpkin” Shannon, som också var på plats under inspelningen, valde inte helt oväntat sin mammas parti och slagsmål var nära att bryta ut.

– Jag är glad att han exploderade så att alla fick se den sidan av honom, säger Pumkin i programmet.


Anna ”Chickadee” Cardwell och exmaken Michael Cardwell.
Foto: SPLASH NEWS
Anna ”Chickadee” Cardwell och exmaken Michael Cardwell.

Anna ”Chickadee” Cardwell – i bråk med familjen

I den första säsongen fick man följa den äldsta systern, den då 17-åriga Anna i hennes graviditet. Hon fick då dottern Kaitlyn Elizabeth. Sedan dess har hon fått ytterligare ett barn, Kylee Madison. I april i år kom nyheten om att hon och maken Michael Cardwell går skilda vägar.

Anna har tagit tydligt avstånd från Mama June de senaste åren. Dottern har inte kunnat acceptera den romans som June ska ha påbörjat med Mark McDaniel, samma man som förgripit sig på Anna.

När Anna medverkade i programmet ”Dr Drew” 2014 berättade hon att övergreppen ska ha pågått samtidigt som hennes syster Lauryn ”Pumpkin” sovit i sängen bredvid.

Anna menar även att June ännu inte gett henne de pengar som hon ska ha tjänat genom programmet.

I en intervju med E! News kommenterade hon sin mammas viktnedgång. Och det var inga snälla ord hon hade att säga.

– Jag tror hon gjorde det bara för att bli ännu mer känd. Jag tror inte hon gjorde det bara för sig själv. Tidigare har hon aldrig pratat om att hon vill plastikoperera sig.


Jessica ”Chubbs” Shannon
Foto: SPLASH NEWS
Jessica ”Chubbs” Shannon

Jessica ”Chubbs” Shannon – den enda med examen

Mellansystern Jessica var kanske den lugnaste av alla systrar i familjen. Honey Boo Boo hade ett särskilt gott öga till Jessica, som hon kallade för sin bästa vän.

Efter programmet bekräftade Mama June att Jessica och Lauryn är döttrar till Michael Anthony Ford, som suttit i fängelse dömd för sexuellt utnyttjande av barn. Han ska ha gripits i samband med inspelningen av programmet ”To cath a predator” där han togs på bar gärning för att försökt ha sexuellt umgänge med en minderårig.

Jessica är den enda i familjen som faktiskt lyckades ta sig igenom gymnasiet. 2015 var hela familjen på Chubbs student. I dag pluggar hon till sjuksköterska.


Alana och Lauryn ”Pumpkin” Shannon.
Foto: SPLASH NEWS
Alana och Lauryn ”Pumpkin” Shannon.

Lauryn ”Pumpkin” Shannon – väntar barn

Om inte Honey Boo Boo var det nog ”Pumpkin” som syntes och hördes mest under seriens gång. Många minns henne nog för sin förmåga att släppa väder i tid och otid.

I augusti 2017 avslöjade Lauryn, i dag 17, att hon väntar barn tillsammans med pojkvännen Josh Efird.

Realityprofilen har tidigare berättat om sina kroppskomplex och att det tagit lång tid för henne att acceptera sig själv så som är.

Lauryn är känd för sin frispråkighet och hon har bland annat berättat att Mama June plastikopererat brösten.

Och det är inte det första hon avslöjat om sin mor. 2015 berättade Pumpkin att hon är bisexuell. I samma intervju vände hon sig till sin mor och förklarade att även June attraheras av kvinnor. June medgav då att hon vid tre fällen haft sex med kvinnor.

Lauryn har från och till haft en ansträngd relation till sin äldsa syster Anna. När uppgifterna om att Mama June än en gång dejtade Mark McDaniel, som dömts till fängelse för att ha förgripit sig på Anna, ska Lauryn ha försvarat sin mamma. Något som gjort systrarnas relation än mer ansträngd.


Alana ”Honey Boo Boo” Thompson.
Foto: TLC/SPLASH NEWS
Alana ”Honey Boo Boo” Thompson.

Alana ”Honey Boo Boo” Thompson – värd en förmögenhet

Alana blev som sexåring ”Honey Boo Boo” med hela USA, och senare hela världen, när hon gjorde sitt första framträdande i TLC-serien ”Toddlers and Tiaras”. Hon gjorde så starkt avtryck att hon och hennes familj fick en egen serie.

Efter att serien ställdes in har Alana lagt ner skönhetstävlingarna. Hon syns nu i Mama Junes serie ”From not to hot”.

Alana höll innan dess relativt låg profil. Men på senare år har hon kommit igen, och har framförallt blivit ett stort namn i sociala medier. Hennes officiella Facebooksida har i skrivande stund närmare en miljon följare.

Enligt uppgift ska Alanas familj ha fått runt 400 000 kronor för varje avsnitt de spelade in. Bara elva år gammal ska Alana själv vara värd 6,4 miljoner kronor.