Dogge Doggelito friade till flickvännen – fick ett nej

Rapparen: ”Har lagt allt i herrens händer nu”

avAlex Hartelius

I veckan friade Dogge Doggelito till en person som han älskar väldigt mycket.

Men rapparen fick nobben – och nu planerar han att sälja förlovningsringarna.

– Jag har en ledsen känsla inom mig, men jag försöker hålla humöret uppe och kriga vidare, säger han till Nöjesbladet.

När rapparen Dogge Doggelito, 43, friade i veckan möttes han av ett negativt svar. På sin Facebook delade han med sig av upplevelsen och la dessutom upp en bild på de tilltänkta förlovningsringarna.

”Hon sa NEJ, så vigselringar till SALU”, skrev han.

För Nöjesbladet berättar Dogge att han planerat förlovningen ett tag och att han länge haft en dröm om att hitta någon att leva livet ut med.

– Jag gjorde ringar och frågade någon som jag tycker om. Ibland funkar det och ibland funkar det inte, men sånt är livet. Jag har lagt allt i herrens händer nu och kan inte göra så mycket mer, säger han.

1 av 2 | Foto: KARIN TÖRNBLOM 
Dogge Doggelito.

Dogge: ”Har en ledsen känsla”

Enligt Dogge så krigar han vidare i kärlekens namn, även om han just nu är ledsen.

– Klart att jag har en ledsen känsla inom mig, men jag försöker hålla humöret uppe och kriga vidare. I dag har jag tränat stenhårt, haft bibelstudier, klippt mig och nu ska jag på solarium. Det handlar om att göra positiva saker. Jag har städat bilen invändigt och utvändigt – man får städa upp det mörka och tråkiga.

Vad händer med ringarna?

– Vi får se. Jag skrev på Facebook att de är till salu men vi får se vad som händer. Det här är inte riktigt över än, det kan lösa sig. Det kan bli en positiv artikel framöver.

Fann kärleken för två år sedan

Under premiären av filmen Borg i september 2017 dök Dogge Doggelito upp med nya flickvännen Claudia Sierpe Apabalza. För Expressen bekräftade han då att de var ett par.

Men sedan dess har rapparen varit fåordig om sin relation. På frågan om det är just Claudia som han friat till vill han inte svara på.

– Jag kommer inte nämna detaljer men det var en som jag älskar väldigt, väldigt mycket, och jag uppfattar det som att hon också älskar mig. Det har varit lite upp och ner.

Trots hjärtekrossen ser Dogge positivt på framtiden.

– Kärleken är störst så jag hoppas att den vinner till slut.

ARTIKELN HANDLAR OM