Kändisarna som väntar barn: ”Känns som om magen ska explodera”

NÖJE

Kändisvärlden är full av jäsande bebisbullar.

Här är ett gäng av alla ruvande stjärnor som väntar på kläckning!


Elena Belle: Fostret har ett Instagramkonto

Beräknad kläckning: 28 september.

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belle, 32, (tidigare Natacha Peyre) och hennes make, managern Michael Theanne, 41, spillde ingen tid efter sin sagoliknande vigsel på paradisön Bora Bora i december. Elena har själv berättat att parets kommande knodd tillverkades redan på bröllopsnatten och att det är en dotter som ska heta Luna. ”Så kul med en flicka så man kan göra tjejiga saker och köpa massa fina klänningar”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.


Prinsessan Sofia: Får pseudotvillingar

Beräknad kläckning: September.

Prinsessan Sofia, 32, och prins Carl Philip, 37, ligger inte på latsidan när det gäller att säkra den svenska kungafamiljens tillväxt. Sonen prins Alexander fyller ett den 19 april och i september väntas nästa knodd som blir nummer sex i tronföljden, efter sin storbror men före prinsessan Madeleine, 34. 

— Vi ser fram emot att välkomna en ny liten medlem till vår familj, hälsar Sofia och Carl Philip i ett uttalande från hovet om graviditeten.

Att det kommer att skilja runt 17 månader mellan de kungliga knoddarna gör dem till så kallade pseudotvillingar (två syskon som är födda inom 18 månader). Att syskon föds så tätt kan innebära vissa utmaningar menar beteendevetaren Elisabeth Schönbeck som är specialiserad på syskonforskning.

— Man får inte glömma bort att det äldre barnet är väldigt litet fortfarande. Och man ska aldrig jämföra syskon, allra minst tvillingar eller pseudotvillingar, och den lilla får inte bli duktig på den äldres bekostnad, har syskonexperten tidigare sagt till Klick.


Elaine Eksvärd: Väntar knodd nummer tre

Beräknad kläckning: Augusti.

Retorikexperten och författaren Elaine Eksvärd, 35, har sedan tidigare barnen Matheo, snart 5, och Evelyn, snart 2, tillsammans med maken Gustav Eksvärd, 41, och familjen förbereder sig nu för knodd nummer tre.

— Jag kommer nog aldrig säga ord som ”skaffa barn”. Det är något man får. Om man har tur. Jag är väldigt tacksam att den här personen ville komma till slut, precis som Evelyn, har Elaine sagt till Nöjesbladet.


Malin Olsson: Gjorde en Beyoncé

Kläckning: 24 april.

SVT-profilen Malin Olsson, 35, meddelade att hon och sambon, Outtrigger-sångaren Simon Peyron, 23, gick i väntans tider via ett instagraminlägg med texten: ”Wohoo...Nu släpper vi ut ’kulan’ i rampljuset!!! Vi ska bli mammi & pappi”. Programledaren hyllades av sina följare när hon sedan höggravid valde att bjussa på sin tolkning av Beyoncés berömda gravidbild från i vintras.

Paret blev föräldrar till en dotter i slutet av april.


Amanda Schulman: Väntar en pojke

Beräknad kläckning: April.

Det var i oktober förra året som superentreprenören Amanda Schulman, 36, kläckte nyheten att hon och författarmaken Alex Schulman, 41, blivit gravida med sitt tredje barn.

— Vi har planerat för det under hösten. Sedan kan man aldrig planera så klart, men vi vill ha ett tredje barn, sa Amanda i sin podcast ”Fredagspodden” återgav Nöjesbladet.

Alex avslöjade i sin tur bebisens kön i sin podcast ”Alex och Sigge”:

— Det är en kille. För mig är det otroligt, jag har ju två tjejer sedan innan.

Medieparet har sedan tidigare döttrarna Charlie, 7, och Frances, 4.


Jessica Almenäs: ”Enda med snippa bland fyra med snopp”

Beräknad kläckning:  Slutet av juli.

Programledaren Jessica Almenäs, 41, har varit tillsammans med handbollsproffset Patrik Fahlgren, 31, sedan slutet av 2015 och nu går paret i väntans tider.

”Åh herregud, det känns som om magen ska explodera! Som om den inte får plats i skinnet. Fast det vet jag ju att den får, för jag har ju varit gravid två gånger förut”, skriver Jessica i ett blogginlägg med rubriken ”Vecka 24”.

”Han är en genuint BRA person och kommer att bli världens bästa pappa”, kärlekshyllar tv-profilen sin pojkvän i samma inlägg som avslutas med: ”Vi är världens bästa team, han och jag”.

Det var även på bloggen som Jessica avslöjade att hon ska föda en till pojke.

”Så det blir en treklöver med brorsor hemma hos mig. Jobbigt för mig som blir enda med snippa bland fyra med snopp, haha”, skrev hon i februari.


Sarah Dawn Finer: Avslöjade babynyheten på Instagram

Beräknad kläckning: Okänt.

Schlagerstjärnan Sarah Dawn Finer, 35, avslöjade att hon ska bli mamma genom att instagramma ett foto på sig själv iförd en baddräkt med texten: ”Japp, jag är gravid. Nej, jag är inte Beyoncé” på engelska. I inlägget förklarade sångerskan, fortsatt på engelska, att hon vill fortsätta hålla sitt privatliv privat ”av respekt för mitt arbete och mitt förhållande med min fantastiska pojkvän Jonas (min babys pappa) och våra familjer. Men, vi är båda överlyckliga över att vi ska få barn”.


Hollywoodstjärnorna som också väntar på storken


I februari avslöjade ”The Hills”-profil, Whitney Port, 32, sin bebislycka på Instagram genom att publicera en bild på sin gravidmage. Barnet blir realitystjärnans första tillsammans med maken Tim Rosenman.

”The Hills”-stjärnan Lauren Conrad, 31, avslöjade sin graviditet med en ultraljudsbild på Instagram i början av januari. Bebisen är tv-profilens första tillsammans med musikermaken William Tell, 37.

”OITNB”-stjärnan Laura Prepon, 37, och skådespelaren Ben Foster, 36, hade känt varandra i 18 år när de förlovade sig i fjol och i februari bekräftade en källa för People att kändisparet väntar sitt första gemensamma barn.

Superstjärnan Beyoncé, 35, som väntar tvillingar annonserade sin graviditet med ett iscensatt foto som på mindre än åtta timmar fick över 6,3 miljoner likes och slog världsrekordet som det mest gillade inlägget på Instagram. ”Queen B” har sedan tidigare dottern Blue Ivy Carter, 5, tillsammans med maken Jay Z, 47.


Blivande förstagångspäronen Amal Clooney, 39, och George Clooney, 55, väntar på dubbel leverans från storken och makarnas tvillingar beräknas enligt amerikansk press anlända i juni.


Israeliska supermodellen Bar Refaeli, 31, som en gång hade en omsusad relation med Leonardo DiCaprio, 42, blev i augusti förra året mamma för första gången när dottern Liv föddes. Nu väntar Bar och hennes make, affärsmannen Adi Ezra, 42, tillökning igen. ”Something’s cooking….”, skrev modellen när hon visade upp sin gravidmage på Instagram i slutet av mars.