ASAP Rocky gör sin första konsert efter häktningen

Spelar på festival dagar före domen faller

avTorbjörn Ek

ASAP Rocky är klar för sin första spelning sedan han släpptes ur svenskt häkte.

På söndag ställer han sig på scenen under Real Street-festivalen i Anaheim i Kalifornien, uppger Xxlmag.

– Vi är upprymda över att Rocky äntligen har kommit hem, säger festivalarrangören Doc Wynter i ett pressmeddelande.

På onsdag nästa vecka väntas domen falla mot ASAP Rocky som står åtalad misstänkt för misshandel i Stockholm tidigare i somras.

Men tre dagar före ställer han sig på scenen för sin första spelning sedan han släptes från Kronobergshäktet i slutet av förra veckan och kunde återvända till USA. På söndag spelar han på Real Street-festivalen i Anaheim i Kalifornien, uppger Xxlmag.

– Vi är upprymda över att Rocky äntligen har kommit hem och kommer att inta scenen som huvudakt under vår första Real Street-fest den här helgen precis som det var tänkt från början, säger festivalarrangören Doc Wynter i ett pressmeddelande.

– Tills dess, välgångsönskningar till Rocky med familj. Vi längtar efter att få höra publikens jubel över Rocky den här söndagskvällen på Honda Centers festivalområde.

1 av 6 | Foto: AP
ASAP Rocky.

ASAP Rocky släpptes ur svenskt häkte i fredags efter att ha suttit häktat i en månad, misstänkt för misshandel av en 19-årig man i slutet av juni i Stockholm.


PODD Allt om rättegången mot ASAP Rocky – de viktigaste bevisen som kan fälla stjärnan

I nyhetspodden Aftonbladet Daily pratar vi om varför en krossad glasflaska och ett fåtal SMS kan avgöra ASAP Rockys framtid.  

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

ARTIKELN HANDLAR OM