Så fixar du godaste och krämigaste äggröran
– Nu ska jag visa hur du kan göra den godaste äggröran, säger kocken Mattias Larsson.
Till äggröran serverar han lite smörstekt bröd, knaperstekt bacon, tomat och riven västerbottenost – det blir en supergod brunchmacka.
– Jag berättar också om tricket hur man får äggröran att hålla sig krämig under hela brunchbjudningen.
Ingredienser
- 12 skivorBacon
- 4 skivortoastbröd
- 50 gVästerbottenost
- 1 askCocktailtomater
- Smör
- Salt
Äggröra
- 6 ägg
- 0,5 dlvispgrädde
- smör
- Salt
Till servering
- Basilika
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mattias Larsson
Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.
Visa 59 recept