Rabarbersmulpaj med jordgubbar

Av Godare

(42)

Vad tycker du?

Rabarbersmulpaj med jordgubbar

Rabarbersmulpaj är gott till efterrätt eller fika. Sött och syrligt tillsammans med det goda skalet. Servera med vaniljglass och dekorera gärna med några blad färsk mynta. Ingen tackar nej till den här pajen, det kan vi lova.

Paj med sommarsmak – rabarbersmulpaj och jordgubbar.

Ingredienser

  • 150 gRabarber
  • 150 gJordgubbar
  • 1 mskPotatismjöl
  • 0,5 dlSocker
  • 1 tskKardemumma, nymalen

Smuldeg

  • 2 dlhavregryn
  • 2 mskVetemjöl
  • 1 dlMandelspån
  • 2 mskSocker
  • 75 gSmör

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rabarbersmulpaj med jordgubbar