Per Ehrlund

Av Per Ehrlund

Rökt oliv och fetafylld kycklingfilé

Av Per Ehrlund

(14)

Vad tycker du?

Rökt oliv och fetafylld kycklingfilé

Att lägga kyckling på grillen är tacksamt, det blir så otroligt gott. Recept ur kokboken Grilla mer av Per Ehrlund.
Tips! Vi har även ett recept till chilidressing som kan användas i detta recept.

Rökt oliv- och fetafylld kycklingfilé

Ingredienser

  • 0,5 paprika, grillad
  • 4 kycklingfiléer
  • Salt
  • Svartpeppar, nymalen
  • 100 gOliver, valfria
  • 100 gFetaost
  • 0,5 tskChiliflakes
  • bindgarn

Grillad sallad

  • 1 huvudisbergssallad, delad
  • 50 gSmör, eller 0.5 dl olivolja
  • 0,5 paprika, grillad
  • 1 dlBladpersilja, grovt hackad
  • chilidressing
  • 1 röd chilifrukt, skivad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rökt oliv och fetafylld kycklingfilé

Per Ehrlund

Per Ehrlund

Per Ehrlund är snickaren som blev grillexpert på senare år. Han är en av Sveriges mest anlitade grillinstruktörer och med glimten i ögat inspirerar han med sina genuina kunskaper i grillandets konst. I programmet “Sommargrillen” bjuds det på en grillfest som heter duga. Per lagar massor med goda rätter och lär samtidigt ut sina bästa tips och tekniker så att du kan briljera under sommarens alla grillfester.

Visa 29 recept