Ingredienser
- 400 gTempeh
- 2 vitlöksklyftor
- 1 mskKummin, ej spiskummin
- 1 mskrökt paprikapulver
- 1 mskOregano, torkad
- 1 mskJapansk soja
- 1 mskRapsolja
- svartpeppar, rikligt
Grönkålstabbouleh
- 4 dlmathavre
- 1,5 mskGrönsaksfond
- 3 tomater
- 150 gsockerärter
- 1 krukaMynta
- 200 ggrönkål, färsk
- 3 vitlöksklyftor
- 1,5 mskOlivolja
- 1,5 citron, pressade saften
- Salt och svartpeppar
Bönkräm
- 380 gcannellinibönor
- 2 vitlöksklyftor
- 1 tskOlivolja
- 1 tskSpiskummin
- 1 tskrökt paprikapulver
- 0,5 citron, pressade saften
- Salt och svartpeppar