Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Halloumiskolan – så gör du bästa halloumiburgaren

Av Mattias Larsson

(9)

Vad tycker du?

Halloumiskolan – så gör du bästa halloumiburgaren

Nu ska vi laga den fräschaste halloumiburgaren – någonsin!
Det säger kocken Mattias Larsson som lagar en fantastiskt god burgare med rostat bröd, tzatziki, tomat, kripsig rödlök och gyllenbrun halloumi.

Ingredienser

  • 4 hamburgerbröd
  • 4 halloumiburgare
  • 1 tomater
  • 1 rödlök

Tzatziki

  • 400 gGurka
  • 3 dlgrekisk yogurt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 mskoregano, hackad
  • 1 mskdill, hackad
  • 1 mskMynta, hackad
  • Salt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Halloumiskolan – så gör du bästa halloumiburgaren

Mattias Larsson

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.

Visa 59 recept

Ämnen