Halloumiskolan – så gör du bästa halloumiburgaren
Nu ska vi laga den fräschaste halloumiburgaren – någonsin!
Det säger kocken Mattias Larsson som lagar en fantastiskt god burgare med rostat bröd, tzatziki, tomat, kripsig rödlök och gyllenbrun halloumi.
Ingredienser
- 4 hamburgerbröd
- 4 halloumiburgare
- 1 tomater
- 1 rödlök
Tzatziki
- 400 gGurka
- 3 dlgrekisk yogurt
- 2 vitlöksklyftor
- 1 mskoregano, hackad
- 1 mskdill, hackad
- 1 mskMynta, hackad
- Salt
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mattias Larsson
Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.
Visa 59 recept