Paolo Robertos härliga italienska buffé

Foto: Emma Mattsson
Duka upp en italiensk buffé.

avAftonbladet

MAT & DRYCK

Italiensk buffé – Läckra crostinis, sparrisrisotto med smak av citron, vinmarinerad fläskfilé och sommarens godaste tårta. Duka upp utomhus med ditt finaste porslin och bjud in dina vänner till en smakfest att minnas hela livet.

Foto: Emma Mattsson
Crostini med tre olika topping.

Crostini – med 3 olika goda röror - perfekt till buffén eller välkomstdrinken

Foto: Emma Mattsson
Sparrisrisotto med citronsmak

Sparrisrisotto med citronsmak – Paolo Robertos favoritrisotto

Foto: Emma Mattsson
Vinmarinerad fläskfilé med grönsaksmix

Vinmarinerad fläskfilé med grönsaksmix – går att förbereda dagen innan

Foto: Emma Mattsson
Gräddtårta med citronkräm och likör- och jordgubbslag

Gräddtårta med citronkräm och likör- och jordgubbslag – både snygg och god

ARTIKELN HANDLAR OM

Paolos mat

Buffé

Recept