Baka med choklad – härliga recept

Foto: Stellan Herner
Chokladterrin och chokladtrifle.

avNina Kindbro

MAT & DRYCK

Trifle, terrin och flapjacks. Att baka med choklad gör det mesta gott. Här är recept ur Mia Öhrns kommande bakbok Bästa kladdkakorna.

Foto: Stellan Herner
Choklad- och blåbärstrifle

Choklad- och blåbärstrifle – Baka en kladdkaka och använd den i den här ljuvliga efterrätten

Foto: Stellan Herner
Nötkolarutor

Nötkolarutor – Ljuvlig kola med hasselnötter på en botten av kladdkaka

Foto: Stellan Herner
Chokladterrin – lyxig och lättgjord

Chokladterrin – Lyxig och enklare än du tror

Foto: Stellan Herner
Flapjacks

Flapjacks – brittisk klassiker med smak av jordgubb

Foto: Fredrik Reuterhäll
Mintchokladkaka

Mintchokladkaka – toppa med smält after eight, så gott

Mia Öhrn

Samtliga recept ur Bästa kladdkakorna av Mia Öhrn, Norstedts. Boken kommer ut 23 augusti 2019.

ARTIKELN HANDLAR OM

Bakning

Choklad

Efterrätt