Lise Finckenhagen

Av Lise Finckenhagen

Grönkålspesto – supersnabba middagstipset

Av Lise Finckenhagen

(66)

Vad tycker du?

Grönkålspesto – supersnabba middagstipset

Koka pesto och mixa ihop en grönkålspesto och middagen är klar på nolltid. Den goda smaken kommer från grönkål, nötter, vitlök och parmesan. Mums!

Pasta med grönkålspesto.

Ingredienser

  • 60 ggrönkål
  • 1 Nävebasilika
  • 50 gparmesan
  • 50 gValnötter, eller cashewnötter
  • 2 vitlöksklyftor, skalade och delade
  • 2 mskcitronsaft
  • 1,5 dlolivolja, mild
  • 1 nypatorkad chili
  • salt och malen peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Grönkålspesto – supersnabba middagstipset

Lise Finckenhagen

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Visa 940 recept