Aprikos- och getostfylld fläskfilé recept

Av Godare

(10)

Vad tycker du?

Aprikos- och getostfylld fläskfilé recept

Kocken Thomas Diederichsen är prisad för sina färdigheter att laga till kött. Här delar han med sig av sina bästa tips för att tillaga en perfekt och god fläskfilé fylld med getost och aprikoser

Aprikos- och getostfylld fläskfilé recept

Ingredienser

  • 600 gFläskfilé, putsad från senor
  • 100 gGetost, smulad
  • 100 gtorkad aprikos, tärnad
  • 10 gpersilja, hackad
  • Smör, och/eller olja till stekning
  • Salt och peppar

Sallad på svamp och gulbetor

  • 200 ggulbeta, kokta och skalade
  • 300 gtrattkantarell, eller annan svamp
  • 50 gSchalottenlök
  • 1 mskÄppelcidervinäger
  • 20 gBladspenat
  • Smör, och/eller olja till stekning
  • Salt och peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Aprikos- och getostfylld fläskfilé recept