Foto: Thinkstock
Oxfilépasta

Oxfilépasta – krämig sås med svamp och vitlök

3,9 (91 röster)

Oxfilépasta – vitlök, rosmarin och timjan ger god smak

Oxfilépasta – lyxa till pastan med oxfilé och konjak. Snåla inte med grädden, den ger den där härligt krämiga och djupa smaken. Rosmarin, timjan, konjak och vitlök sprider ljuvliga dofter i köket.

Oxfilépasta

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 250 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 300 g oxfilé
  • 1 tsk färsk rosmarin
  • 2 tsk färsk timjan
  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 dl grädde
  • 1 msk koncentrerad oxfond
  • 1 tsk soja
  • 1 msk konjak
  • salt och peppar
  • 400 g tagliatelle
  • 1 bunt slätbladig persilja

Gör så här

avNina Kindbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Pasta