Sotad sparris med kryddig smetana, brynt smör och ägg
time-clock-circle
25 min
shopping-basket
10 ingredienser
Bjud på en förrätt som är enkel att laga men ändå ger en lyxig känsla.
Kocken Mattias Larsson har komponerat den goda sparrisrätten.
Recept ur Mattias Larssons bok Lättlagade helgmenyer.
Ingredienser
Kryddig smetana
100 gsmetana
3 krmFänkålsfrön, mortlade
Salt
2 kokta ägg
75 gsmör
Sparris
300 ggrön sparris
Olivolja
4 rädisor
1 knippekörvel, eller annan god ört
Salt
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
star
Sätt betyg
Vad tycker du?
Sotad sparris med kryddig smetana, brynt smör och ägg
Mattias Larsson
Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker.
I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.