Rödbetsbiffar med chèvrekräm

Av Godare

(16)

Vad tycker du?

Rödbetsbiffar med chèvrekräm

Biff måste inte betyda nötkött. Här är i stället fantastiskt goda grönsaksbiffar med smakrika tillbehör som gör att ingen kommer att sakna köttet på tallriken.
Receptet är från Carola Magnusson och kokboken "Det smarta köket".

Rödbetsbiffar med chèvrekräm

Ingredienser

  • 4 dlrödbetor, rårivna
  • 2 dlRotselleri, råriven
  • 1 dlMorot, råriven
  • 2 Ägg
  • 0,5 dlMajsstärkelse
  • havsalt
  • svartpeppar

Äpple- och chèvrekräm

  • 2 dlCrème fraiche
  • 2 dlchèvre, riven
  • 1 äpple, rivet (helst svenskt)
  • 1 mskSocker
  • havsalt
  • Svartpeppar

Rostad rosmarinpotatis

  • 600 gPotatis
  • 2 mskRapsolja
  • 1 tskRosmarin
  • havsalt
  • svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rödbetsbiffar med chèvrekräm