Bartendern Josefines negroni sbagliato
Negroni sbagliato är en riktigt festlig, lätt och fräsch drink som passar utmärkt som aperitif innan maten.
– Förutom champagne så har man i söt vermouth och röd bitter. Garnera med en apelsinskiva och så är det klart! säger den prisvinnande bartendern Josefine Thorén.
Ingredienser
- 30 mlRöd bitter, Campari eller galliano l’aperitivo
- 30 mlvermouth, söt
- champagne
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mer på Godare
Hel citrongrillad majskyckling med bönsallad och ricottadip
VIN
Årets mest prisvärda roséviner – lista
ARTIKLAR
”Jag skulle kunna göra hundra grillprogram”
- Snabblagat
Krämig carbonara med knaperstekt pancetta
DRYCKER
Michelinkrögaren satsar på eget vin
VIN
Så smakar de mest udda vinerna
GUIDER
Snittar och plock – så fixar du tilltugget på bästa sätt
Västerbottensröra med chips
Laxstubbe med Västerbottensost
Mini-langos