Tina Nordström

Av Tina Nordström

Koriander och ingefärsgravad torskrygg

Av Tina Nordström

(5)

Vad tycker du?

Koriander och ingefärsgravad torskrygg

Gravad torsk ger en härlig sälta och ett fastare kött. Ett raffinerat och överraskande tilltugg som med lite framförhållning är enkelt att laga.

Påskbufféns överraskande tilltugg : Gravad torsk med fin sälta.

Ingredienser

  • 1,5 kgtorskrygg, med skinn
  • 2 mskRapsolja

Kryddblandning

  • 1 bitingefära, tumstor (färsk)
  • 2 Lime, rivet skal och saft
  • 1 dlströsocker
  • 2 mskhela sechuanpepparkorn
  • 1 mskkorianderfrön
  • 1 knippemynta
  • 1 knippekoriander
  • 0,5 dlHavssalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Koriander och ingefärsgravad torskrygg

Tina Nordström

Tina Nordström

Tina Nordström är en välkänd svensk kock och TV-personlighet som har inspirerat många människor att laga mat genom sina TV-program och kokböcker. Tina är känd för sitt fokus på att använda lokala och hållbara råvaror i sin matlagning, samt för att hon ofta lagar enkel och god mat som passar för vardagsmiddagar.

Visa 17 recept

Ämnen