Halloumiskolan – så gör du extra fräsch halloumisallad
Nu ska vi göra något riktigt somrigt och fräscht.
– Jag tänkte att vi skulle göra en sallad i stället, med grillad halloumi, grillad vattenmelon och grillat bröd, säger kocken Mattias Larsson och fortsätter:
– Just det där söta i vattenmelonen mot det salta i halloumiosten är en superkombo.
Ingredienser
- 4 skivorhalloumiost, ca 1,5 cm tjocka
- 4 skivorbröd
- 4 skivorvattenmelon
- Olivolja
- Salt
- 120 gsallad, småbladig
- Olivolja
- flingsalt
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mattias Larsson
Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.
Visa 59 recept