Per Ehrlund

Av Per Ehrlund

Fylld rökig potatis

Av Per Ehrlund

(8)

Vad tycker du?

Fylld rökig potatis

En bakad potatis som gömmer en god, rökig bönröra under en smakrik potatiscrème och ett knaprigt lock. Ett väldigt gott tillbehör till grillade revbensspjäll. Recept ur kokboken Grilla mer av Per Ehrlund.

Fylld rökig potatis

Ingredienser

  • 4 bakade potatisar, stora
  • 3 dlRiven ost, lagrad (gärna präst)
  • 2 dlCrème fraiche
  • 0,5 dlgräslök, finhackad
  • 1 röd chili, finhackad
  • Salt
  • Svartpeppar, nymalen
  • 4 dlböngryta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Fylld rökig potatis

Per Ehrlund

Per Ehrlund

Per Ehrlund är snickaren som blev grillexpert på senare år. Han är en av Sveriges mest anlitade grillinstruktörer och med glimten i ögat inspirerar han med sina genuina kunskaper i grillandets konst. I programmet “Sommargrillen” bjuds det på en grillfest som heter duga. Per lagar massor med goda rätter och lär samtidigt ut sina bästa tips och tekniker så att du kan briljera under sommarens alla grillfester.

Visa 29 recept

Ämnen