Camilla Hamid

Av Camilla Hamid

Hallon- och lakritspannacotta

Av Camilla Hamid

(96)

Vad tycker du?

Hallon- och lakritspannacotta

Den här pannacottan är en riktig drömdessert för alla hallon-lakritsfans därute. Dessutom blir den riktigt snygg med dekorationen av färska hallon. Recept ur boken ”Baka utan ugn” av Camilla Hamid.

Hallon- och lakritspannacotta

Ingredienser

  • 150 gTurkisk peppar, godiset
  • 4 dlvispgrädde
  • 1 dlströsocker
  • 0,5 tskagar agar

Hallonpannacotta

  • 225 gHallon, frysta
  • saft från 1 citron
  • 1 dlströsocker
  • 5 dlvispgrädde
  • 0,5 tskagar agar

Dekoration

  • Hallon, färska

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Hallon- och lakritspannacotta

Camilla Hamid

Camilla Hamid

Med sina hybridbakverk och förkärlek till prinsesstårta är Camilla Hamid receptkreatören och kokboksförfattaren som gör succé på sociala medier. Här på Godare delar hon med sig av populära recept på bland annat kärleksmumssnittar, kanelbullesockerka och prinsessbiskvier.

Visa 26 recept